Borstvoedingscursus

Weet je nog niet of je je kindje borstvoeding wilt geven en twijfel je nog? Ben je benieuwd waarom borstvoeding zo goed is voor jou én je baby? Heb je misschien behoefte aan praktische tips? Er zijn verschillende mogelijkheden om je voor te bereiden.

Borstvoedingscursus in onze praktijk

Monique Franck, IBCLC lactatiekundige verzorgt bij ons in de praktijk de voorlichtingsavonden over het geven van borstvoeding. Zij behandelt de technieken en ‘kneepjes van het vak’ zodat je straks met een gerust gevoel borstvoeding kunt geven. Monique doet veel meer dan alleen cursus geven. Als lactatiekundige geeft ze je ook professionele begeleiding in het kraambed; of het nou om het aanleggen, de melkproductie, het kolven of om iets anders gaat. Bezoek gerust de website van Monique voor meer informatie en tarieven. Ook voor een persoonlijk advies al in de zwangerschap, bijvoorbeeld naar aanleiding van jouw eerdere ervaring met borstvoeding, kun je contact met haar opnemen.

Data in 2023 in onze praktijk:

President Kennedylaan 106, te Velp. Aanvang 19:00 uur

Woensdag 22 februari en 1 maart
Woensdag 26 april en 3 mei
Woensdag 2 en 9 augustus
Woensdag 8 en 15 november

Voor meer data in 2023: zie Cursus Borstvoeding 2023

Kosten voor twee avonden: voor zwangeren € 25,- , en voor partner € 10,-. Als je bij ons onder controle bent, dan worden jouw cursuskosten door de Verloskundigenpraktijk Velp betaald en hoef je alleen voor je partner te betalen.

Aanmelden of contact:

Telefonisch 06-40 01 35 56  Ook voor whatsapp, Signal, sms en voicemail (vergeet bij vm niet je eigen tel. nummer te vermelden)

Opgeven kan via:  of