Gebruik website

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samen gesteld. De inhoud van de site wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat deze informatie volledig juist is of bijgewerkt blijft.

De uitleg en adviezen die op de website staan sluiten aan bij de landelijke wetenschappelijke richtlijnen. Bedenk bij het lezen dat jouw gezondheidssituatie anders kan zijn dan in de teksten wordt beschreven. De informatie is niet bedoeld als vervanging van een consult. Neem contact met ons op bij persoonlijke, zwangerschap gerelateerde vragen. Deze website bevat links naar andere informatiebronnen. Verloskundigenpraktijk Velp e.o. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.
Niets van deze website mag zonder toestemming van Verloskundigenpraktijk Velp e.o. worden overgenomen. Het gebruik van inhoud van deze website of het delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht.
Heeft u vragen over bovenstaande disclaimer of over de inhoud van de website, neemt u dan contact met ons op via de contactpagina op deze website.