Aanmelden

Fijn dat je je bij onze praktijk wilt inschrijven ! Je hoeft niet eerst langs de huisarts.
Je kunt je rond de 5e-6e week van je zwangerschap bij ons aanmelden. Daarvoor kun je ons bellen tijdens het telefonische spreekuur op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Je kan ons bereiken op 026-4438777 of je aanmelden via de aanmeldbutton.

Tijdens het telefoongesprek willen wij je een aantal dingen weten, zoals je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, de eerste dag van je laatste menstruatie en je BSN-nummer.

Na de aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met je afspraakdatum de tijd, de duur van de afspraak en de locatie.

Je krijgt ook nog een uitgebreide mail met bijlagen zodat je je al kunt inlezen over wat in het begin van de zwangerschap voor jou belangrijk kan zijn, nog voor de eerste echte afspraak.

Aanmelden

Misschien lukt het je niet, vanwege je werk of andere omstandigheden, om tijdens het telefonisch spreekuur te bellen. Meld je dan aan via de aanmeldbutton, of je kunt een mail sturen aan . Als je daarin je naam en je telefoonnummer vermeldt en aangeeft wanneer je het beste telefonisch te bereiken bent, dan zorgen wij ervoor dat je teruggebeld wordt op een voor jou geschikt moment.

Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met je gegevens. We maken je erop attent dat de mail niet geschikt is voor het stellen van medische vragen. Je kunt ons dan beter bellen.