Over ons

In onze praktijk willen we er zijn voor jou met oren die je horen, ogen die je zien, handen die je raken en met een hoofd en hart vol verloskunde, onze grootste passie. Altijd, dichtbij.

We staan open voor jou en je verhaal. Je vindt bij ons deskundige begeleiding zoals een ‘vroede’vrouw betaamt, dag en nacht, dichtbij jou. We ondersteunen je op weg naar zwanger worden en zijn, moederschap, ouderschap. We laten je groeien in je kracht. Je kunt bij ons terecht voor advies over gezond zwanger worden (kinderwens), de begeleiding van je zwangerschap en bevalling, en de eerste periode als nieuwe ouder(s). Natuurlijk is er ook aandacht voor je partner, zijn/haar beleving van de zwangerschap en de weg naar het ouderschap toe. Samen zoeken we de balans tussen medische veilige zorg volgens de richtlijnen en ruimte voor jullie keuzes om te komen tot een optimale uitkomst en ervaring. Dat is een uitdaging die we iedere keer weer graag aangaan.

 

Jeanine van der Ven Jeanine van der Ven Verloskundige

Een ‘vroede’vrouw in hart en nieren. Meer dan een generatie aan ervaring. Tomeloze energie. Veelzijdig, echoscopiste, altijd op zoek naar meer kennis. Moeder van vier en zeer trotse oma van vier (3 jongens en 1 meisje).

BIG: 89020554403

Lees meer over Jeanine

Aira Schaffers Aira Schaffers Verloskundige

Verloskundige sinds 2019, enthousiast, zorg op maat, inspelen op wensen en behoeften, volgt de opleiding tot basisechoscopist.

BIG: 99926812303

Lees meer over Aira

Marijke Broeksma Marijke Broeksma Verloskundige

Als Elke met zwangerschapsverlof gaat, komt Marijke ons team versterken.

Marijke heeft eerst in Amsterdam gewerkt en de laatste 12 jaar in het Rijnstate ziekenhuis. Ze kiest ervoor om weer in de eerstelijn te gaan werken omdat ze de intensievere contacten en meer persoonlijk begeleiding die je dan kunt geven toch heeft gemist tijdens haar ziekenhuisjaren. Ze kijkt erg uit naar de kennismaking met jullie allemaal.

Marijke heeft een zoon en twee bonus zonen.

BIG: 09064019203