‘Pret’echo

Dit is een echo, gewoon omdat je het leuk vindt om even extra naar je kindje te gluren; omdat je je nog onzeker voelt of omdat je al vroeg wilt weten of het een jongen of meisje is. Een ‘pretecho’ kan ingepland worden vanaf 7 weken maar ook later in de zwangerschap. Hiervoor vragen we een vergoeding. Realiseer je dat, als de baby groter wordt, het steeds lastiger wordt om een goed plaatje te maken dat voor jullie ook echt herkenbaar is. Natuurlijk krijg je een paar foto’s mee.

In onze praktijk mag je op twee momenten kiezen voor een kort extra kijkmomentje. Dit is tijdens een normale controle-afspraak en je hoeft hiervoor niet extra te betalen.

Heb je behoefte aan extra echo’s of wil je het geslacht van je kindje al vroeg weten? Vanaf 15 weken kun je bij ons tegen betaling een extra 2D echo aanvragen voor de geslachtbepaling. We plannen hiervoor dan een (extra) afspraak in van een kwartier. Ben je niet onder controle in onze praktijk, ook dan ben je welkom voor een geslachtbepaling, alleen rekenen we een toeslag van €5,–

Wil je zelf  nog wat vaker even een gluren naar je kindje dan kan dat bij Echowonder Arnhem, Vida of andere pretecho bureaus. Het kan gaan om een extra 2D echo (van 6 tot 40 weken zwangerschap), een geslachtsbepaling of een 3-4D echo. Deze echo’s zijn voor eigen rekening.

Meer informatie over echowonder/arnhem  en over vida.nl