Hartjesspreekuur

 

 

Elke dinsdag van 16:30-17:00 uur hartje luisteren!

De eerste periode in de zwangerschap kan erg spannend zijn. Zeker als je de baby nog niet voelt bewegen en je zwangerschapsklachten afnemen na 12 weken. Je kunt dan ongerust  worden of alles nog wel goed gaat met de baby. Daarom hebben we het hartjesspreekuur in het leven geroepen!

Vanaf 12 weken zwangerschapsduur is het mogelijk om het hartje van de baby te horen kloppen met de doptone. Dit doen we tijdens elke controle op het spreekuur.

Wil je een keer extra naar het hartje van je baby luisteren en ben je minimaal 12  weken zwanger? Kom dan naar ons hartjesspreekuur! Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. En je mag zo vaak komen als je wilt. Je mag ook iemand meenemen.

Wanneer je vragen en/of klachten wilt bespreken vragen we je hiervoor een aparte afspraak te maken. Bel dan tijdens het telefonisch spreekuur tussen 9:00 en 10:00 uur.

Vanaf 22 weken kun je meestal de baby zelf al voelen, maar ook na 22 weken mag je komen voor een extra hartjesmoment met  je moeder, je zus, vriendin of iemand anders.

<- Terug naar overzicht